Székelyföldi üzletlánc

A jó pálinka nem okoz fejfájást!

Mindig csak a hiánya!

Gobe_termek_Marossarpataki_palinka_Antalfi_Zoltan_palinkafozo_merkurblogA marossárpataki Antalfi Zoltán mostmár nemcsak a lakókörnyékén gondoskodik a hiány pótlásáról, hanem eljut szélesebb körökbe is, minőségi gyümölcspálinkája ugyanis, bekerült a Góbé termékcsaládba.

Antalfi Zoltán, okleveles pálinkafőző, akinek 22 éves tapasztalata van ebben a szakmában. Ebből 16 éven át, csak hagyományos módon, nyitott tűzzel, kavaró használatával főzte a pálinkát. Ezt a több évszázados eljárást a nyárádmenti nagyszüleitől tanulta. Ma már ezt kénytelen kiegészíteni a munkavédelmi szabályoknak megfelelő modernizálással.

Ami ugyan csöppet sem ront az isteni nedű minőségén.

Gobe_termek_Marossarpataki_palinka_plakat_merkurblogA Góbé termékek polcára felkerülő gyümölcspálinka főzésénél a kétlépcsős kisüsti főzőtechnikát alkalmazza. Ezután tölgyfahordókban, gyümölcságyon érleli.

Tapasztalati véleménye szerint az ilyen pálinka fogyasztása -vagyis a megfelelő erjesztésű, alapanyagú és kiváló főzőtechnikájú- nem okozhat másnapos fejfájást!

Tanácsa, hogy fogyasztás előtt ne hűtsük le a pálinkát, mert ez egy természetes ital, ami hűtéssel elveszti gyümölcsös aromáját!

Fogyasszuk egészséggel és mértékkel!

 

Despre Noi

 

Carieră

Cei mai importanţi sunt angajaţii noştrii, indiferent, dacă este vorba de echipa care aprivionează...

 

Contactati-ne!

Pagina de contact, lista angajati, alte informati utile...

 

Date firma Elan-Trio

Date firma Elan Trio

Lanțul de magazine Merkur - Despre noi

magunkrol

Oraşul mic, Odorheiu Secuiesc se află în inima Ţinutului Secuiesc, la o distanţă de 100 de km de la Braşov, Târgu Mureş sau Sfântu Gheorghe. Oraşul este renumit nu numai datorită numele persoanelor cum ar fi Orbán Balázs, Tamási Áron şi Benedek Elek, dar şi datorită faptul că este locul de naştere al reţetei de magazine Merkúr.

Detalii

Galerie Foto