Székelyföldi üzletlánc

Jól hangzik-e még Kalákába Kalákásnak menni?

kalakÚjabb kalákát szervez szombaton délelőtt 10 órakor a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány. Ezúttal a Jézus Szíve kápolnát ültetik körbe facsemetékkel a város felelősségteljes dolgos kezei.

Munkaközösségünk minden tagja készséggel támogatja ezt a kezdeményezést és minden hónapban, áldoz a fizetéséből a Városi Kaláka alapba. Tesszük ezt azért is, mert értékrendünkben fontos szerepet foglal a közösségépítés, aminek legfontosabb feltétele, hogy úgy dolgozzunk önmagunkért, hogy egymásért is dolgozunk.  A kaláka erre a legszebb ránk hagyományozódott munkaforma. Az már csak természetes, hogy segítsük, ahol tudjuk az SZKA ilyen jellegű kezdeményezését.

A kaláka mellett, fontos ez a szombati megmozdulás más megfontolásból is. A Jézus Szíve kápolna és környéke, több szempontból is a város legvitatottabb helye. A művészettörténészek, a régészek, szakrális kutatók vitatott pontja ez. Ami egyértelmű bizonyíték arra, hogy ez egy jelentős hely. Talán az már másodlagos, hogy szakrális jelentőségű pontja-e ez a városnak, vagy a legrégebbi, esetleg érme bizonyítja a régiségét vagy netán építési stílusa. De ha csak úgy székelyesen, nemes egyszerűséggel erre a helyre gondolunk, ahol rengeteg forrás fakad és Jézus szívének nevét kell szánkra vennünk, mikor erről a helyről beszélünk, az már elég bizonyíték lehet arra, hogy mostani állapota tisztításra, felkarolásra szorul. Támogassuk hát az SZKA Városi Kalákáját egy kis jóleső közös munkával, amit egyben magunkért is teszünk!

Varosi Kalaka - Jezus Szive Kapolna

 

Despre Noi

 

Carieră

Cei mai importanţi sunt angajaţii noştrii, indiferent, dacă este vorba de echipa care aprivionează...

 

Contactati-ne!

Pagina de contact, lista angajati, alte informati utile...

 

Date firma Elan-Trio

Date firma Elan Trio

Lanțul de magazine Merkur - Despre noi

magunkrol

Oraşul mic, Odorheiu Secuiesc se află în inima Ţinutului Secuiesc, la o distanţă de 100 de km de la Braşov, Târgu Mureş sau Sfântu Gheorghe. Oraşul este renumit nu numai datorită numele persoanelor cum ar fi Orbán Balázs, Tamási Áron şi Benedek Elek, dar şi datorită faptul că este locul de naştere al reţetei de magazine Merkúr.

Detalii

Galerie Foto