Székelyföldi üzletlánc

Szerves portékáink!

organikus_hasznalni

Mától kezdve kaphatóak az Organikus Merkúr kertészetéből származó egynyári dísznövények, zöldségpalánták és fűszernövények a székelyudvarhelyi Dísznövény-kiállításon és vásáron!

Különlegességük ezeknek a növényeknek, hogy az ökogazdálkodás természetes módszereivel gondozták őket. Vagyis nem használtak semmiféle szintetikus növényvédő szereket vagy műtrágyákat. Ez a kertészkedési forma a természetes növényvédelmet és talajművelést részesíti előnyben. Nem kell itt új és nagyon tudományos dolgokra gondolni, hiszen eleink jól ismerték a biológiai gazdálkodás legalapvetőbb formáit, sőt a székely gazdálkodó csak azt ismerte. A szerves trágyát, a vad- és kerti növényekből készíthető permeteket, a vegyes kultúrákat stb.-t.

A Organikus Merkúr kertészetben, természetközeli módon kertészkednek, ahol nemcsak az új felismeréseket ültetik át gyakorlatba, hanem a régi hagyományokat is folytatják munkájukkal. Disznoveny_kiallitas_es_vasar_Organikus_Merkur_sator_sajat_farmunk_termekeivel_05

Ha ilyen növényeket szeretne vásárolni vagy bió kiskertészkedési tanácsokat szeretne kérni, bátran keresse az Organikus Merkúr sátrát a Bethlen negyedi parkban, kollégáink készséggel állnak majd az ön rendelkezésére! Disznoveny_kiallitas_es_vasar_Organikus_Merkur_sator_sajat_farmunk_termekeivel_01

A Dísznövény-kiállítás és vásár négy napon keresztül, május 9-12. között reggel 9 órától este 20 óráig várja a látogatókat.

Díszítse napját a természet ajándékaival!

A Dísznövény-kiállítás és vásár a Székelyudvarhely Tavasza rendezvénysorozat része, melynek főtámogatója a Merkúr Székelyföldi Üzltelánc!

 

Despre Noi

 

Carieră

Cei mai importanţi sunt angajaţii noştrii, indiferent, dacă este vorba de echipa care aprivionează...

 

Contactati-ne!

Pagina de contact, lista angajati, alte informati utile...

 

Date firma Elan-Trio

Date firma Elan Trio

Lanțul de magazine Merkur - Despre noi

magunkrol

Oraşul mic, Odorheiu Secuiesc se află în inima Ţinutului Secuiesc, la o distanţă de 100 de km de la Braşov, Târgu Mureş sau Sfântu Gheorghe. Oraşul este renumit nu numai datorită numele persoanelor cum ar fi Orbán Balázs, Tamási Áron şi Benedek Elek, dar şi datorită faptul că este locul de naştere al reţetei de magazine Merkúr.

Detalii

Galerie Foto