Termékeink

Fructe și legume proaspete

Nu există nici o îndoială, că cartofii le procurăm de la fermierii din Ciuc şi nu de la resellerii chinezi.Şi livrăm săptămânal de două ori, garantând astfel prospeţimea.

Fructe și legume proaspete

Cunoaşteţi Dvs. dieta de cincizeci de kilometri? Aceasta înseamnă, că noi achiziţionăm totul de la cel mai apropiat producător sau distribuitor posibil. Ne străduim, ca pe rafturile noastre să ajungă fructe și legume de sezon, din zonă şi de înaltă calitate.

Fără îndoială deci, cartofii le procurăm de la fermierul din Ciuc, şi nu de la cel din China, varza de la fermierul din Cristur şi nu de resellerul din Turcia. Pentru a asigura continuitatea, sprijinim, finanţăm cu seminţe fermierii, care au dovedit competenţa lor profesională, fiabilitatea lor și dorința lor de a coopera. Din moment ce nu suntem agricultori, încercăm să le tratăm ca pe parteneri, deoarece calitatea produselor noastre depinde de modul în care putem coopera.

Cu mari eforturi, poate vor creşte şi la noi, cu toate că sunt puţin străini de regiune, lămâii, portocalele, andivele. Pentru ca aceste fructe îndepărtate dar sănătoase să ajungă proaspăt şi gustos în coşul Dvs., spre deosebire de alte lanţuri de magazine, noi livrăm marfă nouă de două ori pe săptămână.

Nu este întâmplător, ci rezultatul muncii noastre de aprovizionare şi organizare de marfă, că în timpul iernii mâncarea preferată a secuilor este varza murată.

Friss Zöldség Gyümölcs -Véleményezés

Bándi Sándor Domokos

Frissesség és óriási választék jellemzi a Merkúr által biztosított zöldségeket és gyümölcsöket, melyekkel öröm dolgozni egyaránt konyhán és zöldség-gyümölcs faragászatban is.

 

Bővebben

Nagy Krisztina

A Minestrone Band zöldségzenekarunkkal a Merkúr által biztosított zöldségeken közismert gyerekdalokat adunk elő és a számok között a "hangszereink" vitamintartalmáról beszélünk, ezzel is felhívva a fiatalok figyelmét az egészséges táplálkozás fontosságára.
Bővebben

 

Despre Noi

 

Carieră

Cei mai importanţi sunt angajaţii noştrii, indiferent, dacă este vorba de echipa care aprivionează...

 

Contactati-ne!

Pagina de contact, lista angajati, alte informati utile...

 

Date firma Elan-Trio

Date firma Elan Trio

Lanțul de magazine Merkur - Despre noi

magunkrol

Oraşul mic, Odorheiu Secuiesc se află în inima Ţinutului Secuiesc, la o distanţă de 100 de km de la Braşov, Târgu Mureş sau Sfântu Gheorghe. Oraşul este renumit nu numai datorită numele persoanelor cum ar fi Orbán Balázs, Tamási Áron şi Benedek Elek, dar şi datorită faptul că este locul de naştere al reţetei de magazine Merkúr.

Detalii

Galerie Foto