Termékeink

Produsele Góbé

Dragostea, grija, atașamentul față de familie și gustul real al solidarităţii secuieşti – toate acestea se resimt în produsele Góbé.Este o iniţiativă ce a luat naştere ca rezultat al solidarităţii pe deplin locale.

Gobetermekek

Nu am inventat Coca-Cola secuiască, însă iubim şi popularizăm ceea ce avem. Inițiativa pe deplin locală, Góbé, doreşte să arate producătorilor, comercianţilor din Secuime o alternativă la tendinţele de globalizare, de unificare.

Produsele Góbé au fost prezentate clienților noştri pentru prima dată în 2001, la Târgul de primăvară din Odorheiu Secuiesc. De atunci este populară familia noastră de produse de marcă proprie Góbé, fabricată de producători locali, secuiesc, şi nu numai în denumire.
În fiecare produs Góbé se simte gustul real al solidarităţii, al grijei şi iubirii secuieşti. Calitatea lor satisface toate nevoile: printre ele se găsesc produse fabricate tradiţional, pe baza valorilor păstrate precum şi produse fabricate pe baza noilor cerințe.

Ori ronţăiţi sărăţelele fabricate de brutăria Elekes, ori strecuraţi pastele făinoase ale întreprinderii familiale Soós din Corunca, totdeauna consumaţi produse de calitate Góbé

Suntem mândri de turta dulce a familiei Varga, de brânza familiei Bernád din Valea Strâmbă, de „pâinea cu cartofi ceangăi” din Lunca de Jos, de pâinea semialbă din Dealu şi Miercurea-Ciuc, de produsele de carne ale familiei Benedek din Gheorgheni sau ale întreprinderii Budvár din Odorheiu Secuiesc, de specialitățile fabricii de muștar din Târnoviţa, de produsele lactate ale fabricii Gordon din Bisericani, de produsele lactate ale lui Lactis din Odorheiu Secuiesc, de mierea apicultorilor Albert din Dealu şi Szász din Corund – ca să amintim numai câteva dintre produsele Góbé.

De un interes special pentru noi se bucură produsele lactate fabricate în mod tradiţional, sută la sută natural, de secuii din Scaunul Arieşului, la Colţeşti, dintre care am reuşit să antrenăm câteva, de asemenea, în familia de produse Góbé.

Cumpăraţi şi consumaţi produsele noastre, consolidând şi astfel comunitatea noastră din Secuime!

 

Despre Noi

 

Carieră

Cei mai importanţi sunt angajaţii noştrii, indiferent, dacă este vorba de echipa care aprivionează...

 

Contactati-ne!

Pagina de contact, lista angajati, alte informati utile...

 

Date firma Elan-Trio

Date firma Elan Trio

Lanțul de magazine Merkur - Despre noi

magunkrol

Oraşul mic, Odorheiu Secuiesc se află în inima Ţinutului Secuiesc, la o distanţă de 100 de km de la Braşov, Târgu Mureş sau Sfântu Gheorghe. Oraşul este renumit nu numai datorită numele persoanelor cum ar fi Orbán Balázs, Tamási Áron şi Benedek Elek, dar şi datorită faptul că este locul de naştere al reţetei de magazine Merkúr.

Detalii

Galerie Foto