Székelyföldi üzletlánc

‘Erős vár a mi Istenünk’?

Gobe_termek_Szekely_templomerodok_plakat_merkurblog

Gyöngyössy János: Székely templomerődök

Újabb szellemi terméket karolt fel a Merkúr székelyföldi üzletlánc, Góbé termékcsaládja. A Korondi Kovács András Ölelő szülőföld verses kötete és a Góbé Gazdálkodó Társasjáték szellemi termékek sorát követve, Gyöngyössy János Székely templomerődök című könyve lett az újabb Góbé szellemi termékünk.

A könyvet a tegnap mutatta be a szerző és Dávid Balázs kollégánk.

xc.460.276.16777215.0....images.stories.Emese.kultura.irodalom.gyongyossy_gobe,P20konyv.gobekonyv-03.jpg.pagespeed.ic.oJhRmfsUbS

A könyv szellemi értékeit adja a megjelenését megelőző két évtizedes kutató munka, a tematika hiánypótló dokumentálása, az épített örökségünk felkarolása és a képes krónikaszerű tálalás. Egyedi különlegessége a könyvnek, hogy kézzel íródott! Igazi kézműves könyv. Gótikus betűi történelmi hűséggel közvetítenek a várépítő székely őseinkről.

A művet szakmai elismerésben részesítette az Erdélyi Múzeum Egyesület és a Kelemen Lajos Műemlékvédő Társaság.

Székely TemplomerodokA szerző többek között illusztrátora volt A székelység története című tankönyvnek, és társszerzője a Székelyföldi vártemplomok könyvnek.

A Székely templomerődök ezen a kiadása már a negyedik kiadás. Az első kiadások fehér-feketén illusztráltak. A mostani bővített-, színes kiadás.

A könyv maga, útmutató lehet épített örökségeink felkereséséhez és saját történelmünk megismeréséhez.

Gyöngyössy János könyve kedvezményes áron megtalálható a Merkúr székelyföldi üzltelánc polcain.

 

Despre Noi

 

Carieră

Cei mai importanţi sunt angajaţii noştrii, indiferent, dacă este vorba de echipa care aprivionează...

 

Contactati-ne!

Pagina de contact, lista angajati, alte informati utile...

 

Date firma Elan-Trio

Date firma Elan Trio

Lanțul de magazine Merkur - Despre noi

magunkrol

Oraşul mic, Odorheiu Secuiesc se află în inima Ţinutului Secuiesc, la o distanţă de 100 de km de la Braşov, Târgu Mureş sau Sfântu Gheorghe. Oraşul este renumit nu numai datorită numele persoanelor cum ar fi Orbán Balázs, Tamási Áron şi Benedek Elek, dar şi datorită faptul că este locul de naştere al reţetei de magazine Merkúr.

Detalii

Galerie Foto