Székelyföldi üzletlánc

Merkúr a Gyerekekért!

Merkúr a Gyerekekért!

A Merkúr székelyföldi üzletlánc, idén is főszereplővé tette a jövő nemzedékét! Az értékes gyermeknapi programjaival  szerzett élménygazdagságot, gyerekszívekben küldte haza. 

A Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatallal közösen szervezett gyermeknapi rendezvényen több, mint kétszáz gyereknek szerezhettünk örömet! Mi a részünkről nemcsak főtámogatóként próbáltuk segíteni a rendezvényt, hanem kivettük a részünket minden lehetséges formában, mivel saját ügyünknek és felelősségünknek éreztük mindig is a gyerekek jövő nemzedékként való kezelését.

Idén már tíz éve annak is, hogy Zoli bohóc és a székelyföldi üzletlánc nem feledkezik meg ezen a napon a beteg gyerekekről sem, és közösen látogatják a székelyudvarhelyi kórházat, hogy egy kis ajándékkal és biztatással gyógyulásra lelkesítsék az ott lévő csöppségeket. Ez idén sem maradt el!971762_469593659786932_223674021_n

A szolidaritás mellett tanulságos ötletnek számított a kézműves tevékenységeken szerezhető fitying, amit igencsak értékes dolgokra lehetett beváltani. A Góbé gazdálkodó társasjátékunkból származó fityingötlet az „értéket értékért” egyensúlyára tanította az ünnepelteket.

A gyermeki tiszta szív tanúságtétele volt a Merkúr állatfarmjának fogadtatása. A több éve épülő állatneveldének egy része, kifejezetten gyerekek számára jött létre a farmon. Ez költözött most ki a gyerekek kedvéért a sportcsarnokhoz.578144_377980235635152_1214361712_n

935551_377980595635116_1963238236_n

 

 

 

 

 

 

Az állatsimogató és a lovaglás volt az a program, amire egy gyerek sem tudott fittyet hányni, de annál inkább a megszerzett fityingeket. Igazi különlegességnek számított a láma!

gyereknapi allatsimogato merkurblog

A hab a tortán az életnagyságú székely medve megjelenése volt. A Merkúr székelyföldi üzletlánc kabalamacija ugyanis a gyereknapot választotta a barlangból való előbújásra. És jól időzített, mert sok-sok gyereknek nagy örömet szerzett. Csak az a baj, hogy mivel ilyen sokat aludt még azt is elfelejtette, hogy hívják.

keppek 035

Így a nagy pihe-puha maci arra kérte a gyerekeket, hogy segítsenek neki eszébe juttatni a nevét. Sok-sok névötlet érkezett be hozzánk, de ezeket hiába tettük a székely maci elé, csak csóválta a mosolygós fejét, hogy nem ilyesmire emlékszik, ezek nem az ő nevei. Azóta is érkeznek be folyamatosan a nevek és mi készséggel várjuk, hogy a székely maci megtalálja közöttük a sajátját!

Bátran küldjetek névötleteket továbbra is!

keppek 046 (1)

Fókuszban a család!

 Merkúr Székelyföldi Üzletlánc 

 

Despre Noi

 

Carieră

Cei mai importanţi sunt angajaţii noştrii, indiferent, dacă este vorba de echipa care aprivionează...

 

Contactati-ne!

Pagina de contact, lista angajati, alte informati utile...

 

Date firma Elan-Trio

Date firma Elan Trio

Lanțul de magazine Merkur - Despre noi

magunkrol

Oraşul mic, Odorheiu Secuiesc se află în inima Ţinutului Secuiesc, la o distanţă de 100 de km de la Braşov, Târgu Mureş sau Sfântu Gheorghe. Oraşul este renumit nu numai datorită numele persoanelor cum ar fi Orbán Balázs, Tamási Áron şi Benedek Elek, dar şi datorită faptul că este locul de naştere al reţetei de magazine Merkúr.

Detalii

Galerie Foto