Székelyföldi üzletlánc

Mért vendégszerető a székely?

Mért vendégszerető a székely?

Talán, mert ismeri a vándorlást. Azt, mikor idegenként szeretett vendég. A kettő nincs külön!

A lassan közismert Szabó Zoltán -Kobra- újabb útja is legalább annyira nem hagyományos, mint amennyire őrzi a székely vándorságát: Föld körüli útra indult. A mostani „komfortzónás” székely Góbé kópé talán egyből rávágná, hogy „nincs ki mind a négy kereke”. De, több is van, kerékpárral indult!

Gobe_a_fold_korul_merkurblog_06Gobe_a_fold_korul_merkurblog_02

 

 

Útjának szellemiségét az élet- és a szabadság szeretet hatja át. Számunkra is ezt hirdeti. És terve, hogy megmutassa nekünk, mindenhol a világon  az igaz értékeknek pont ugyanannyi az értéke. Az apa büszkesége, az anya szeretete… és a távolság is ugyanannyi, ha földig kell hajolni.

 

Földkörüli útjának fő támogatója a Góbé termékcsaládunk. Mi úgy érezzük, ezzel is helyi értékeinket, értékesítjük. Mert tudjuk: „…vándorfecske hazatalál, édesanyja fészkére száll…”

 

 

Despre Noi

 

Carieră

Cei mai importanţi sunt angajaţii noştrii, indiferent, dacă este vorba de echipa care aprivionează...

 

Contactati-ne!

Pagina de contact, lista angajati, alte informati utile...

 

Date firma Elan-Trio

Date firma Elan Trio

Lanțul de magazine Merkur - Despre noi

magunkrol

Oraşul mic, Odorheiu Secuiesc se află în inima Ţinutului Secuiesc, la o distanţă de 100 de km de la Braşov, Târgu Mureş sau Sfântu Gheorghe. Oraşul este renumit nu numai datorită numele persoanelor cum ar fi Orbán Balázs, Tamási Áron şi Benedek Elek, dar şi datorită faptul că este locul de naştere al reţetei de magazine Merkúr.

Detalii

Galerie Foto